31 Ağustos 2009 Pazartesi

Sercan'ın değeri ne kadar?

Zafer bayramında, zafer çıkaramadan döndük Trabzon'dan Bursa'ya. Trabzon da kolbastı oynayamadı. Egemen, bırakın kolbastıyı sahada top oynayamadı. Belkide maçtan sonra kolbastı oynayıp üçlü çektirirken zinde olması için dinlendirdi hocası Egemen'i. Hüseyin Cimşir'e senelerce tepki yağan tribünlerden bu sefer alkış yağdı. Eski kaptanlarının değerini kaybedince anlamıştı Trabzonlular. Biz de eski kaptanımızı kaybetmeden önce değerli sanmıştık.
Maça gelince Turgay'ın attığı golden çok daha kolaylarından yararlanamadık. Galibiyet için herşey uygundu ama olmadı önemli değil Ben bu takımı seviyorum. Ertuğrul Hoca ve takım bana güven veriyor şu aşamada puan verip vermemesi çok da önemli değil.
Maçtan sonra pek maç kritiği de yapılmadı zaten gecenin tek kritiği ve en kritiği Sercan konusuydu. Kafalarda soru işaretleri, Sercan gitti fiyat belli diyenler, daha hiç birşey belli değil diyenler, değerini bulmadı Sercan kaldı diyenler, gecenin yoğun mevzusu ne olacak bu Sercan'ın haliydi. Başkanın ağzında tek bir laf var bu konuyla ilgili; Değerini bulursa satılmayacak futbolcu yoktur. Kredi kartı reklamında vardı ya bunun değeri bu kadar, onun değeri şu kadar, şunun değeri o kadar. Volkan'ın değeri 3, Shin'in değeri 5, Sercan'ın değeri 8 Peki taraftar olmanın değeri ne kadar. Paranın almayacağı şeyler vardır sayın başkan, futbol iyi futbolcularla oynanır. Siz iyi futbolcuları satarsanız, benim gibi bu sevda içine işlemiş taraftarlar yine gelir takımını destekler ama ufacık çocuklar kime hayran olup da bu takımın peşinden koşacak. İstanbul takımlarını tutan babalar oğullarına dünya yıldızlarının formalarını alıp, onları izlettirmeye maça götürürken ben oğluma, hiç değilse Sercan Yıldırım gibi oynadığı futbol zevk veren bir adamı seyrettiremeyeceksem, o futbolcunun değeri parayla ölçülemez demektir. Sercan'a verilecek hiçbir bedel özellikle çocuklarımız başta olmak üzere kırılacak bukadar kalpten daha değerli değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder